tiistai 7. elokuuta 2012

Kotelomekko

Olen tätiytynyt, eli vanhentunut. Ts. oon tylsä. Lauantaina päästään kesän ensimmäisiin ja ainoisiin häihin. Halusin asuksi jotain simppeliä, joten ajattelin ommella itselleni kotelomekon. Jep, voiko olla ankeenpaa ja kaiken lisäks värin piti olla harmaa. Mutta koska en viihdy missään tissimekossa (sellasessa jossa varustus on koko ajan tarjottimella) niin parempi ehkä viettää pitkä juhlapäivä asussa, jossa olo on kotoisa.

Ohje oli jossain viimevuotisessa suuri käsityö lehdessä. Sen piti olla helppo kaava, mutta onnistuin tekemään liian monta kertaa väärin ja sain purkaa ja tehdä uudelleen. Inhoan purkamista, koska olen kaikkimullehetinyt tyyppiä ja valmista pitäisi olla saman tien. No päätin kuitenkin hengittää syvään ja tehdä purkamisen kautta.

Malli oli ihan kiva, mutta kaavat olivat melko isot. Ja yksi ongelma on edelleen. Mekossa on muotolaskokset rinnan kohdalla, MUTTA eihän mulle ole siinä kohdalla mitään muuta kuin tyhjää. Lauantaihin mennessä on siis ostettava A) uusi mekko, B) uudet rinnat tai C) keksittävä jokin korjausmekanismi. Tällä hetkellä C vaihtoehto tuntuu houkuttelevan eniten. Pari yötä aikaa vielä miettiä.

Muutama kuva tekeleestä. Kuvat huonoja, kun on jo pimeää.

Edestä

Takaa.
Harkitsen myös vakavasti vielä toisen kappaleen ompelua. Jos satun löytämään jonku kankaan niin muokkaisin kaavaa hieman. Muotolaskokset jättäisin ehdottomasti pois ja kaula-aukkoa voisi vähän suurentaa.

1 kommentti:

  1. Hahhaaa :D No ei mutta tuohan on tosi nätti! Myös vaihtoehto B on ihan mahdollinen, käyt ostaan esim hennesiltä ankarat push upit täytteineen niin johan asettuu muotolaskokset :D Mä voisin jossain vaiheessa tilata sulta tuollasen pikkumustana!! -Janni

    VastaaPoista