tiistai 8. huhtikuuta 2014

Seiloriraitoja

Kun vuodenpäivät marinoi lankoja kaapissaan niin niistä saattaa jotain saada aikaiseksikin. Nää langathan oli hirmu kivoja, mutta jostain syystä en saanut tartuttua toimeen.


Seilorihengessä kesäisen lyhyet 3/4 osa hihat. Ihan kivat kai, jos ei koko ajan yritä vetää hioja alaspäin olettaen niiden ylettyvän ranteisiin asti. Lanka: Sirdar babybamboo
Ohje: Ullaneule ylösalaisinneule
Puikot: 4 mm pyöröt


Neulontanurkkaus.

8 kommenttia:

 1. Ihana paita ja neulenurkkaus! Olen hulluna rottinkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Löysin tuolin vastikään kirpparilta :)

   Poista
 2. Kuten juuri blogiini postasin, niin mulla on sama ongelma; vanhoista langoista ei meinaa millään syntyä mitään. Mulla on myös tuota Sirdarin lankaa odottelemassa, enkä ole keksinyt mitään kivaa mallia. Taidan minäkin ruveta tekemään samalla ohjeella neuletta itselleni. Kiitos vinkistä! Sun puserosta tuli tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tämä ohjehan on tosi kiva, kun ei tarvi jälkeenpäin saumoja ommella, joten laita sinäkin paitaa tulemaan :) Yleensä ne tuoreet langat vaan on kivempia.

   Poista
 3. Siitä tuli tosi kiva! :) Joo, sama juttu lankojen kanssa. 3-5 vuoden katselun jälkeen ei enää tule samaa hinkuinspistä kuin tuoreena. :) Siis: ei enää jemmalankaa mulle!

  VastaaPoista
 4. Kapteeni tykkää tästä hengestä, hieno neulos! Tuo neulontanurkkauksen tyynyn kuosikin on varsin herkullinen! :)

  VastaaPoista