sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Perjantaifiilis

Vuorotyön täyttämä kesä painoi unholaan perjantaifiiliksen. Perjantaifiilikseen pääsee ainoastaan normaalissa maanantai - perjantai, kaheksastaneljään töissä. No nyt on taas normaalit viikonloput, kun koulu on jatkunut, eli syksyn mittaan päästään varmasti perjantaifiiliksiin. Paitsi mainittakoon tässä vaiheessa, että tällä hetkellä mulla on neljän päivän viikonloput ;)

Olin "ennenvanhaan" sunnuntaivihaaja. En koskaan saanu selville mikä sen aiheutti. Ehkä tietoisuus siitä, että kaikki on kiinni ja mihinkään ei voi mennä, vaikka oikeesti ei asiaa edes mihinkään ollut. Tai ehkä se, että sunnuntaina "kuuluu" vaan olla, joka on mulle jostain syystä vastenmielistä. Onneks oon päässyt sunnuntaivastaisuudesta eroon, koska sunnuntaihan on oikeestaan ihan kiva viikonpäivä. Varsinkin, jos ilma on yhtä kiva kuin tänään. Mutta tota olemisen jaloa taitoa en oo vieläkään oppinu.

Siikapäiviltä oli pakko hakea tuoretta savusiikaa... NIIN hyvää!


Rummutusvimma on edelleen meneillään. Kattilat toimittaa rumpujen virkaa sillävälin, kun oikeat rummut on vielä postipojan matkassa.


Sonorosta saa hyvät taustamusiikit rummutukselle.
Sonoro Cubo
 Palmikkoneulomukset vei mennessään. Viikonloppuna ollaan kokoonnuttu Kerttukerhon kans ja palmikkosukat on valmistunu hyvää vauhtia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti