lauantai 11. tammikuuta 2014

Harmaavarpu

Tylsien tyyppien väri taitaa olla harmaa, mutta ai että se onkin ihana väri. Ja kun joulu on ohi, niin taas voi neuloa itselleen. Totesin, että lapsille tehdyt neuleet jää kuitenkin käyttämättä. Vaikka miten söpöjä ne pienet neuleet onkin niin silti ne jää sinne kaappiin. Tosi kylmällä tyttö kyllä kääritään yltä päältä villaan.

No mutta asiaan. Pipo itselle, 90 silmukkaa aina oikeeta nelosen puikoilla ja loppuun kavennukset tällä ohjeella.


Oon huono käyttämään kaulahuiveja, joten Hugo ajaa mainiosti huivin asiaa. Ihanan lämmin. Omani tein kaksinkertaisella Viking babyull langalla. Silmukoita laitoin 88 ja raglan osuuksiin 13+31+13+31.


Nyt pysyn lämpimänä ja harmaana tyyppinä. Mutta naurattaahan se, kun itseään tätä varten kuvailee :)


10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis setti, ei yhtään tylsän värinen :)

  VastaaPoista
 2. Särähti korvaani tuo "lasten neuleet jää kaappiin". Oletko kokeillut neuloa merinovillaisia, niin ei kutita pienten ihoa? Ja toinen keino nakittaa mukelot käyttämään neulevaatteita, siis "ite tehtyjä", on neuloa ensin vaikkapa puuvilla-akryylilangasta tai puuvilla-villasekoitelangasta. Niitä löytyy nykyään jo useista lankamerkeistä. Mie oon saanu näillä konsteilla kaikki lähes kolmekymmentä lastenlasta käyttämään neulevaatteita jatkuvasti, kesällä ja talvella.

  VastaaPoista
 3. Ehei ei ollenkaan tylsä väri vaan just oikee aikas moneen neulomukseen... Kivoilta näyttää :)

  VastaaPoista
 4. harmaa tylsä? Niinhän sitä luulis. Kenties onkin, että mielikuvituksettomat tarttee väriä? :D No ei kai, itse kyllä rakastan kaikkia värejä, mutta harmaan (ja mustan) voittanutta ei ole. Ihana pipo. Jotain vähän tämän tyylistä olen itselleni haaveillut. .

  VastaaPoista
 5. Pipo on kyllä ihanan keveä, mutta silti lämmin. Sain juuri valmiiksi harmaan paidan ;)

  VastaaPoista