sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Lumipäivitys

Kenen facebook uutisvirta on viime päivinä täyttynyt lumipäivityksistä? Kyllä nämä neljä vuodenaikaa on ihana asia. Joka vuosi valkea maa saa meidät hämmästymään. Ensilumen sateella juostaan aina ikkunaan ihailemaan. Kattokaa sataa lunta! Niin tuttua, mutta aina yhtä ihmeellistä. Minä pidän lumesta, lumitöistä, hiihtämisestä, lämipimistä villavarusteista, tunnelmamallisista illoista, kauniista lumisista maisemista ja kaikesta mitä talvi voikaan tarjota.

Lankakori on täyttynyt uusista keristä. (ei olis tarvinnut, mutta oli pakko) Jouluneuleet jatkukoon. Päätin etten ota stressiä. Jos en ehdi neuloa, niin ostan lahjan.

 

Siksakki lämmittää vilukissaa. Tuo palmikkopipo on aikuisen päähän tehty, mutta meneehän nuo palmikot pojallakin.

3 kommenttia:

  1. Kaikkea ihanaa olet tehnyt! oih ja voih :). Tuollainen siksak huivi olis varmasti kiva tehdä jämälangoista! Täytyy pistää harkintaan.. Ja olet oikeassa, eipä niillä lahjoilla tarvitse stressata. Ostaa lahjan tai sitten tekee lahjakortin joka oikeuttaa lahjan saajan johonkin tiettyyn neulomaasi juttuun. Kiireessä katoaa tekemisen ilo ;) .

    VastaaPoista
  2. IHANA tuo palmikko pipo! :) neljä viikkoa aikaa minulla tehdä lahjat valmiiksi. Onneksi lahjan saajat ei kaikki odota sitä lahjaa joten no hätä sen suhteen :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos tytöt. Palmikkopipot on aika kivoja. Ja paksua lankaa ku käyttää niin tulee äkkiä ;)

    VastaaPoista