sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uusi vuosi

Pitkästä aikaa... Suunnitelmani antaa pitkälti ainoastaan neulottuja/itse tehtyjä lahjoja jouluna ei aivan toteutunutkaan niinkuin olin suunnitellut. Neulomista on tullut kyllä harrastettua, mutta  lahjaksi asti niistä tekeleistä ei kuitenkaan ollut. Moneskohan kerta kun tätä vannon, mutta tänä vuonna aloitan lahjojen teon jo ajoissa. Vai mitä J ;)

Tälle vuodelle tein itselleni pienen lupauksen/päätöksen, että en osta turhaan uusia lankoja vaan hankkiudun ensin vanhoista eroon. Niitähän on muuten kertynyt... Kokeillaan kuin pitkään päätös pitää. Muita päätöksiä tälle vuodelle on valmistua koulusta ennen kesää. Siitä yritetään ainakin pitää tiukasti kiinni.

Tällä hetkellä vanhat langat onkin päässyt hyötykäyttöön ja ties miten monta onkin keskeneräisenä taas.


Jos yks alkaa kyllästyttämään niin vaihdetaan toiseen. :) Mietin myös, kunhan tässä uutta blogi-intoa taas löytyy niin voisin kokeilla lisäillä tekeleisiin ohjeita. Jos sattuu, että jotain vaikka kiinnostaisi kokeilla.

Ihanaa alkanutta vuotta. Ulkoillaan paljon, kun kelit alkaa pikkuhiljaa olla siihen täydelliset.


3 kommenttia:

 1. Just näin!! :D Mä muuten päätän kans hyödyntää jämälankoja. Ehkä.
  -J

  VastaaPoista
 2. Parasta ku alottaa nyt jo ne joululahjat niin on jotain toivoa. :D
  Multa hakemaan jämälankakirja lainaan..

  T. toinen J, se jämälangaton :)

  VastaaPoista
 3. Huvittikin tää J juttu, kun mulla taitaa olla ainoastaan J alkuisia lukijoita :D Joo haen kirjan. Tokikin on aika monta vielä kesken, eli en tiiä onko kirjalle heti käyttöä.

  VastaaPoista