maanantai 22. lokakuuta 2012

Aamupakkaset


 Auton ikkunat jäässä ja villapipo jo päässä. Talvi on tuloillaan. Mua se ei henkilökohtaisesti haittaa. Nautin raikkaista syysaamuista. Ainakin silloin kun aurinko paistaa. Kaunista. Syyslomakin oli ja meni. Suurimmaks osaks vesisateessa, mutta auringon paistaessa pakattiin eväät reppuun ja retkeiltiin.

Kotona remontti edistyy hissukseen, mutta yksi huone on nyt verhoja vaille valmiina. Nyt se on vaalea ja tilan tuntu lisääntyi. Mattokin on liian pieni ja taulut lojuu lattialla, mutta pikku hiljaa..

 Meidän makkariin on saatu vaatekaappi. Talossa ei ollut yhtään ainoaa vaatekaappia, kun muutettiin, eli kaikki piti laittaa. Yks on pystyssä.


 Muuten mennään huone kerrallaan. Väliovia vaihdellaan ja seuraavaks siirryn eteisen/työhuoneen kimppuun. Vanhat tapetit täytyy repiä. Siihen hommaan munkin taidot riittää ;)PS. Postista kolahti juuri Novita uusin neulelehti. Jotain pääsee varmasti puikoille. Tällä hetkelle joululahjaneulomukset on tekeillä. Novitalta ilmestyy muuten tänä vuonna joululehtikin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti