perjantai 17. elokuuta 2012

Juthbackassa

Juthbackan markkinoille oli taas pakko päästä. Vanhaa tavaraa niin paljon, että varmasti puolet pöydistä jää epähuomiossa kiertämättä, kun alue on niin suuri. Kiertelyvauhti on hidasta sillä ihmisiä on niin paljon, ettei eteensä meinaa nähdä. No onneks noin kivassa paikassa ei oo kiire mihinkään, joten mielellään siellä hidastelee. Odotukset lähtiessä oli korkealla, mutta onneks kaikki listalla olleistä asioista löytyi ja lähti auton kyydissä kotiin asti. Hyvä reissu kaikin puolin.

Siinä hurmiossa unohtui ottaa paikan päällä valokuvia (1 kuva oli puhelimessa), mutta tavaraa on ja paljon. Paljon kivaa, mutta tosi paljon myös krääsää. Osa edullista, osa ylihinnoiteltua. Markkinat on auki vielä lauantain, eli jos yhtään kiinnostaa niin suosittelen kyllä menemään.

Pärekoreja Juthbackassa.

Ostokset oli siis onnistuneet. Löyty Karhulan ja Riihimäen lasin pöntöt. Isommasta maksoin 8 € ja pienemmästä 5 €, melko edullisesti siis lähti matkaan ja kannetkin oli paikalla. Pärekoria olin halunnut jo pitkään, joten nappasin ison ja tytölle pienen. Lokerikko saa jossain vaiheessa valkoisen maalin ylleen ja päätyy luultavasti tytön huoneen seinälle.


Matkaan lähti myös perinnelapaset. Olishan nuo voinut itsekin neuloa, mutta 10 € noista ei mun mielestä ollut paha hinta.


Yhdet villasukat on myös valmistuneet tällä viikolla. Ei siks, että olisin villasukkia tarvinut vaan ihan vaan siks, että väri oli liian söpö. Mutta silti en vieläkään tykkää neuloa Nalle lankaa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti